Hófehér csúcs: 3 dl tej, 2 ek liszt, 16 dkg kókuszreszelék, 5 dkg porcukor, 1 cs vaníliás cukor
Szóráshoz: kókuszreszelék
A barna tészta hozzávalóit az olvasztott vajjal összeállítjuk. A tejben a lisztet sűrűre felfőzzük, majd a többi hozzávalót elkeverjük benne és egy masszát készítünk belőle. A citromfacsaró belsejébe folpackot igazítunk és a fehér masszából kb. 1/3-ad részig egy kanállal beletömködjük a masszát.Ezután a barna masszát tömörítjük mögé, majd kiütjük vagy kihúzzuk a fólia segítségével a formából a hegycsúcsot. Tetejét kevés kókuszreszelékkel még meghinthetjük. Sütés nélkül gyorsan és egyszerűen elkészíthető ez az igazán mutatós vendégváró süti.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése