Átforgatjuk kicsit, felöntjük kb 1,5 dl vízzel, meghintjük aprított zöldség zöldjével és lefedve puhára pároljuk az egészet. Krumplipürével vagy rizzsel kínáljuk.
#Főzés, #sütés, cukrászat, konyha, #finomságok, sütemények, sültek, főzelékek, grillezés, #befőzés, ebéd, vacsora, ünnepi, hétvégi, egyszerű, nagyszerű, gyors, finom, kaja, #menü, #desszert, krém
2024. október 12., szombat
Zöldborsós csirkemáj
Hozzávalók: 1 közepes vöröshagyma, 1-2 zöldpaprika, 1 paradicsom, 50 dkg csirkemáj (vagy pulykamáj), só, bors, 1 tk őrölt pirospaprika, egy kevés zöldség zöldje, 1 marék zöldborsóA vöröshagymát az apróra vágott zöldpaprikával (mehet bele 1-2 karika csípős paprika is) kevés olajon ledinszteljük. Hozzáadjuk a paradicsomkockákat és tovább pároljuk az egészet. Ekkor a darabolt májat és a zöldborsót is hozzáadjuk meghintjük sóval, borssal és kevés pirospaprikával.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése