bármilyen választott töltelék: baracklekvár, tejszínes mascarponés krém, vajjal vagy felvert habtejszínnel lazított puding, gyümölcsök, nutella....
A kihajtogatott leveles tésztából nyuszikat vagy tojásokat szaggatunk ki, a felesleges tésztát leszedjük és szilikonos sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük őket.Egy felvert tojással lekenjük a nyuszikat, tojásokat és egyéb választott formákat, majd 180 C-ra előmelegített sütőben kb. 8-10 perc alatt aranybarnára sütjük őket. Ha kihűltek A figurákat nagyon óvatosan (mert nagyon könnyen törik a tészta) egy recés nagykéssel félbe vágjuk, a választott töltelékkel megtöltve összeragasztjuk a nyuszikat. A krémre tehetünk apró gyömölcsdarabkákat is. Tetejét cukormázzal vagy olvasztott csokival tovább díszíthetjük. De a porcukorral szórás is tökéletes megoldás.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése