Panír: 15 dkg finomliszt (vagy kukoricaliszt), 1 tojás, víz, 20 dkg kukoricapehely (corn flakes)
A fűszereket az olajjal kikeverjük és a megtisztított combokat (szárnyát, felcsíkozott mellehúsát) a pácba jól beleforgatjuk és hagyjuk benne kb 1/2 órát állni. Ezután a lisztet a tojással és annyi vízzel kikeverjük, hogy palacsintatészta sűrűségű massza legyen. Ebbe belemártjuk a húst, majd az aprított kukoricapehelybe forgatjuk és serpenyőben hevített olajban (kb a húsok feléig érjen) először lefedve, majd átfordítás után fedő nélkül kb 15-20 percig sütjük. Ezután az amerikai konyha remekét a belül omlós, kívül ropogós csirkecombokat papírtörlőre szedjük. Kínálhatjuk sült burgonyával, krumplipürével. 

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése