Körethez: 30 dkg rizstészta, 2 szál sárgarépa, 1 kisebb cukkini, 10 db koktélparadicsom, 2 g fokhagyma, 2 ek szójaszósz, 1 ek fehér szezámmag
A tojások fehérjét közepes keménységű habbá felverjük, hozzákeverjük a keményítőt, a sütőport és 1 kk sót, csipet borsot. A húsokat ujjnyi szeletekre vágjuk, sóval borssal meghintjük, majd megforgatjuk a tojásfehérjés bundában. 2 ujjnyi forró olajban sütjük ki úgy, hogy a húscsíkok ne érjenek össze. Oldalanként kb 2-3 percig sütjük, papírtörlőre szedjük. A rizstésztát megfőzzük, az felkockázott zöldségeket a fokhagymával és egy kevés szezámmaggal egy wokban 2 ek olajon lepirítjuk (vigyázva hogy a fokhagyma meg ne égjen).Mikor elkészült szójaszósszal meglocsoljuk, rászedjük a tésztát átkeverjük vele és máris kínáljuk a kínai sült csirkemell filéhez.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése