2021. április 4., vasárnap

Melegszendvics krémek

Almás májkrémes: A májkrémet egy kis tejföllel elkeverjük, fellazítjuk. Rákenjük a szeletelt kenyérre, tetejére almaszeleteket teszünk. Az egészet reszelt sajttal vastagon megszórjuk. Előmelegített sütőben kb 20-25 perc alatt megsütjük.

Parizeres: A kenyérszeleteket vékonyan megkenjük piros arannyal és gyulai párizsit helyezünk rá. Az egészet reszelt sajttal vastagon megszórjuk. Előmelegített sütőben kb 20-25 perc alatt megsütjük.

Parizeres 2: 1/2 rúd gyulai párizsit nagy lyukú reszelőn lereszelünk, 1/2 rúd kenőmájassal,  tejföllel, vajjal, pirosarannyal kikeverjük. Ízesítjük pirosarannyal, bors, majoranna, oregano, bazsalikom. Krémesre keverni, a kenyérszeleteket megkenni vele, tetejére reszelt sajtot hinteni és mehet a sütőbe.

Marschall kávéház féle kence: füstölt szárazkolbászt, gyulai párizsival, tejföllel és mustárral összeturmixolunk. A szeletelt kenyérre kenjük. Az egészet reszelt sajttal vastagon megszórjuk. Előmelegített sütőben kb 20-25 perc alatt megsütjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése