2020. január 27., hétfő

Meszesedést bontó elixír

Hozzávalók: 5 citrom, 30 gerezd fokhagyma, 1 liter víz (ezen kívül nem kötelező de lehet bele tenni gyömbért és kurkumát is)

A citromot nagyon alaposan kefével megtisztítjuk és felkockázzuk (a héjával együtt).
A megpucolt fokhagyma gerezdekkel a citromdarabokat egy liter vízben kézi mixerrel felaprítjuk. Feltesszük főni (ilyenkor hozzáadhatjuk a gyömbérdarabokat és a kurkumát is, de ezek nélkül is működik az elixír) , de az első gyöngyözés után azonnal elzárjuk alatta a gázt és hagyjuk kihűlni.
Ezután leszűrjük és üvegekbe öntjük, majd hűtőbe tesszük az italt.
Minden reggel éhgyomorra egy kis kupicával iszunk belőle. Az elixírt kúraszerűen 3 hétig fogyaszthatjuk, majd 8 nap szünetet kell tartani. Szükség esetén a kúra azután egy újabb 30 nappal megtoldható.
40 éves kor után évente 2x ajánlott ezt a mészbontó italt kúraszerűen alkalmazni.
Nem kell félni, mert nem bántja a gyomrot. Akinek mégis problémát jelent lenyelni egy kis mézzel elkeverheti az értisztító, méregtelenítő elixírt.
Az erek falán elindult meszesedést képes feloldani, a lerakodás folyamatát visszafordítani. Erősen javasolt az (agyi- vagy végtagban megjelenő) érszűkületes problémával küzdő betegeknek.
Már 3 hét után érezhetően javul az általános közérzet, a látás, a hallás, a lábdagadás, lábszárgörcs javulása. Kis mértékben visszahúzódnak a lábon kidudorodó visszerek. Kihat a cukorbetegek mért értékeire. Könnyebb az alvás. Van akinél vérnyomás csökkentő hatás is megjelent, ezzel együtt a fülzúgás is megszűnt  vagy csökkent.
Van akinél a kúra alatt erős izzadás jelentkezik a méregtelenítés hatására, de ez természetes folyamat.
Forrás: http://szepkoruak.network.hu/blog/szepkoruak-klubja-cikkei/mesztelenites-fokhagymaval-es-citrommal?fbclid=IwAR3uGP0DscoHQjjs02jEFivrYgYBAxNvqZ_OHrOJ6anr4ILgWzepua2cewc

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése