A beáztatott, majd jól kinyomkodott zsemléhez hozzáadjuk a a kevés zsiradékon megfuttatott vöröshagymás, gombás, elkapart csirkemájat. Sóval, borssal meghintjük. Teszünk bele még fokhagyma zúzalékot, 1 tojást és a zöld fűszerek keverékével (ha van otthon répa azt is reszelhetünk a töltelékbe) együtt az egészet összeállítjuk.
Ezután levesszük az alufóliát, megfordítjuk a combokat és locsolgatva ropogósra sütjük a bőrét. Krumplipürével, sült krumplival kínáljuk. Savanyúságot vagy befőttet is fogyaszthatunk mellé.
Kis olajat öntünk a tepsibe és erre helyezzük a combokat a töltelékes részével lefele fektetve. 1 dl vizet (vagy fehérbort) aláöntünk, dobálhatunk a húsok közé pár gerezd fokhagymát és egy rozmaring ágat is. Lefedve kb 1 órán át sütjük 180 fokon.
Ezután levesszük az alufóliát, megfordítjuk a combokat és locsolgatva ropogósra sütjük a bőrét. Krumplipürével, sült krumplival kínáljuk. Savanyúságot vagy befőttet is fogyaszthatunk mellé.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése