Hozzávalók: szeletelt kenyér, tojás, snidling, sajt, kedvenc felvágottunk, pirospaprika, só, bors
Töltelék:
Minden kenyérszelethez 1 tojást számolunk, amit sóval, borssal, pirospaprikával kikeverünk. Adunk hozzá apróra kockázott felvágottat (vagy kolbászt, sonka darabkákat, kisütött szalonnakockákat...), reszelünk bele sajtot és zöld fűszert pl. snidlinget (oregánót, zellerzöldet....).
A kenyér belsejét óvatosan körbevágjuk, hogy (egy keretként) egyben tudjon maradni a kenyér héja és lehetőleg a belseje is. Az üres kenyérhéjat pár csepp olajon 1 percig pirítjuk, majd a közepébe öntjük a tölteléket. 1 percig így sütjük, majd rányomjuk a kivágott kenyér belsejét. Ezt kicsit megnyomkodjuk, hogy a töltelék jól bele tudjon sülni, olvadni.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése