Hozzávalók:
1 fej vöröshagyma, ½ kg
csirkemáj, só, bors, házi vegeta, pirospaprika, házi "pirosarany", 1-2 g. fokhagyma, 1-2 ek. ketchup ( ha van egy kis adag házi lecsó), petrezselyem zöldje, majoranna
1 nagy fej
vöröshagymát felaprítunk és pici zsíron megpirítjuk. Sózzuk, borsozzuk,
megszórjuk csípős őrölt piros paprikával, adunk
hozzá pici házi darált paprikakrémet, házi vegetát, kevés ketchupot (ha van házi lecsót) végül a feldarabolt csirkemájat.
Picit pirítjuk, majd
felöntjük kb. 2 dl vízzel és hozzáadjuk a zúzott fokhagymát. Fedő alatt puhára pároljuk. Az utolsó pillanatban még ízesítjük majorannával, petrezselyemmel.
Főtt krumplival és
salátával tálaljuk.
Természetesen kínálhatunk mellé rizst, tarhonyát vagy akár krumplipürét is.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése