2018. október 20., szombat

Tésztasaláta


Hozzávalók: maradék sült húsok apróra tépkedve ( ha nincs akkor felkockázott felvágott is megfelel)  felkockázott savanyú csemegeuborka, finomra vágott vöröshagyma, felkockázott sajtdarabkák, konzerv kukorica, egy nagy tejföl kevés majonézzel elkeverve.  Az egészet sóval, borssal, vegetával ill kedvenc zöld fűszerünkkel ízesítjük. Ezt a masszát bármilyen kihűlt, főtt tésztával (orsó, szarvacska...) jól átforgatjuk.  
Természetesen tehetünk bele felkockázott kígyóuborkát, pirított bacon darabokat, olívabogyót, zöldhagymát vagy apróra vágott paradicsomot is.
Só bors, vegeta, kedvenc zöld fűszerünkkel (snidling, kapor, bazsalikom, zöldség zöldje...) ízesíthetjük még. Amit nem szeretünk az pedig hagyjuk el.

Mindent jól elkeverünk és kb. 1 órán át hűtőben pihentetjük.
Ez az étel a megmaradt sült vagy főtt húsok felhasználására kitűnő választás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése