2018. október 20., szombat

Pulykamell körtés csirkemájjal töltve

                               
Hozzávalók: 50 dkg pulykamell, 20 dkg csirkemáj, 2-3 db érett körte (akár befőtt is lehet), 1 fej vöröshagyma, majoranna, bazsalikom, zöldség zöldje, 10 dkg reszelt sajt, liszt, tojás, zsemlemorzsa

Az apróra vágott vöröshagymát és az apróra vágott májat, a felkockázott körtedarabokat kis olajon kis összedinszteljük, majd meghintjük a zöld fűszerekkel.
A tölteléket kanál segítségével a kiklopfolt sóval, borssal fűszerezett pulykamellekre helyezzük és egy csipet reszelt sajtot is adunk hozzá. 
A hússzeleteket a szokott módon felgöngyöljük, hústűvel összetűzzük és lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatva hirtelen kisütjük.
Természetesen lehet zsebet vágni a hússzeletbe és úgy tölteni panírozás előtt. Aki inkább karajt szeretne tölteni a töltelékkel, azzal is nagyon finom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése