2015. május 10., vasárnap

Tepsis Raffaello

Tészta: 6 tojás, 20 dkg cukor, 10 dkg liszt, 10 dkg kókuszreszelék

A tojások fehérjét a  cukorral kemény habbá verjük.
A lisztet összekeverjük a kókuszreszelékkel és beledolgozzuk a tojáshabba.
Előmelegített sütőben, sütőpapírral bélelt tepsiben kb. 15- 20 perc alatt megsütjük.
Krém: 6 tojássárgáját 1 cs. vaníliás pudingporral és 4 dl tejjel simára keverjük, majd megfőzzük és lehűtjük. 20 dkg porcukrot 25 dkg margarinnal habosra keverünk, ha kihűlt a főtt krém akkor hozzákeverjük. A kész krémet a tésztára kenjük és megszórjuk kókuszreszelékkel.
A tepsis Raffaellot min. 1 órát hűtőben pihentetjük.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése