2014. január 22., szerda

Sváb leves

Hozzávalók: 1 fej vöröshagyma, 20-30 dkg darált sertéshús (comb), 2 db natúr ömlesztett sajt, 1 nagy 15 dkg-os paradicsomsűrítmény, 1 kis  csomag  45 dkg mexikói zöldségkeverék (vagy bármilyen zöldség mix), só, bors, vegeta, kis oregánó
A felkarikázott vöröshagymát olajon megfonnyasztjuk, majd rádobjuk a darált húst és puhára főzzük-abáljuk. Ezután hozzáadjuk a zöldség mixet, majd egy kis tálba a paradicsomsűrítményt és az ömlesztett sajtot vízzel csomómentesre elkeverjük és hozzáadjuk a húsos zöldséges levesünkhöz. 
Végül a fűszereket is belekeverjük felöntjük vízzel és készre főzzük.
Ízlés szerint adhatunk még hozzá külön kukorica és zöldborsókonzervet ill. egyéb zöldségeket is. Nagyon laktató ez a sváb étel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése