keverékét.
Hozzádobjuk a zöldség- és répacsíkokat, a felkarikázott újhagymát és az egészet együtt kicsit átpirítjuk. Ekkor adjuk hozzá a fűszereket, sóval, borssal ízesítjük, felöntjük a vízzel és az egészet puhára főzzük. Ha a csirkemellet csonttal vettük a csontot ezen a ponton tegyük a levesbe. A főzés végén hozzáadjuk az üvegtésztát, aminek a főzési ideje kb. még 3-4 perc.
Tetejére halmozzük a vágott zöldség zöldjét és még forrón kínáljuk. Aki szeretné, a kínai csirkeleves tetejére erős zöldpaprika karikákat, illetve a zöldhagyma zöld felkarikázott szárából is tehet. A kínai levesek általában ízekben gazdag, tartalmas, kevés lével készülő laktatós levesek.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése