Hozzávalók: 4-5 vékony szelet sertés máj, tej, bors, liszt, tojás, zsemlemorzsa
A vékony szelet májakat min 1 órára hideg tejbe áztatjuk. Papírtörlővel leitatjuk róla a tejet, majd a szokott módon bepanírozzuk liszt, tojás, zsemlemorzsába.

A májat nem sózhatjuk, mert sütés közben megkeményedik, ezért a tojásba teszünk kicsit több sót a szokásosnál.
Forró zsiradékon hirtelen kisütjük, majd még melegen kicsit utána sózzuk.
Krumplipürével, sült krumplival, uborkasalátával kitűnő ebéd vagy vacsora.
Krumplipürével, sült krumplival, uborkasalátával kitűnő ebéd vagy vacsora.
Nagyon finom frissen és másnap hidegen is kellemes a máj.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése