A felkockázott csirkemellet sóval, oreganóval fűszerezzük, majd elősütjük és kivesszük és lefedve félretesszük.
Ez alatt elkészítjük a ragut ill. eltesszük sós vízben főni a tésztát.
A hússütés után megmaradt zsiradékot kicsit félrehúzzuk, hogy hűljön, majd beleöntjük a tejszínt, mikor elkezd forrni, hozzáadjuk a tömlős sajtot és a fetát is.
Amikor az egész összerottyant, visszatesszük bele a csirkemell kockákat, a felkockázott uborkát, a félbe vágott koktélparadicsomot és az olajbogyót.
Sóval, borssal és kaporral ízesítjük. Pár csepp citromlét adunk hozzá és belekeverjük a raguba a kifőtt tésztát. Az egészet összekeverjük és kicsit még átforraljuk a görög tésztát.
Sóval, borssal és kaporral ízesítjük. Pár csepp citromlét adunk hozzá és belekeverjük a raguba a kifőtt tésztát. Az egészet összekeverjük és kicsit még átforraljuk a görög tésztát.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése