Tészta: 25 dkg margarin, 25 dkg
porcukor, 6 tojás, 1 cs. sütőpor, 35 dkg liszt, 2 ek. kakaó, felezett
sárgabarack befőtt
A
margarint a porcukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a tojásokat a sütőporos
lisztet. A massza egyik felét zsíros, lisztes tepsibe simítjuk. A másik felébe
2 ek. kakaót keverünk és az előző sárga tésztára rákenjük.
Tetejét
felezett sárgabarack darabokkal kirakjuk és megsütjük.
Krém: 3 cs. vanília puding, 12 ek. cukor, 1 liter tej, 20 dkg margarin
A pudingokat a tejben
megfőzzük. Levéve a tűzről hozzáadjuk a cukrot és belekeverjük a margarint. A
krémet a kisült tészta tetejére simítjuk. A tetejét reszelt csokival díszíthetjük.
Ha azonban van időnk és
kedvünk erre 3 dl tejszínhabot habfixálóval felverünk keményre ezt rákenjük a
krémre, majd csoki mázzal bevonjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése