Ezután átforgatjuk a nyársakat, a kisült zsírral meglocsoljuk a szűzérmét. Már fedő nélkül kicsit hagyjuk megpirulni a hústekercseket. Kedvünk szerint krumplipürével, hagymás krumplival, salátával kínálhatjuk.
#Főzés, #sütés, cukrászat, konyha, #finomságok, sütemények, sültek, főzelékek, grillezés, #befőzés, ebéd, vacsora, ünnepi, hétvégi, egyszerű, nagyszerű, gyors, finom, kaja, #menü, #desszert, krém
2025. október 19., vasárnap
Sertésszűz tekercsek nyárson
Hozzávalók: 1 sertésszűz, szeletelt bacon szalonna csíkok, só, bors, zöldfűszerek (oregano, bazsalikom, rozmaring...), hurkapálcika, fokhagymaA lehártyázott szűzérmét hosszában felnyitjuk, de nem vágjuk ketté. A húst kiterítjük és klopfolóval enyhén, egyenletesre kilapítjuk. Mindkét oldalát sóval, borssal alaposan bedörzsöljük, vékonyan mustárral megkenhetjük a belsejét és az aprított zöldfűszerekkel meghintjük.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)






Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése