Hozzávalók: 5-6 szelet tarja
Joghurtos pác: 2 dl joghurt, 1 ek. mustár, 1 mk. őrölt kömény, 1 tk. őrölt pirospaprika, só, bors, 0,5 dl olívaolaj, 3 g. fokhagyma
A tarját enyhén kiklopfoljuk, hogy egy kicsit lazuljanak a rostok. A pác hozzávalóit kikeverjük és közepesre szeletelt tarjákat bekenjük vele, majd egy zárható tárolódobozban 1 éjszakára hűtőbe tesszük a pácban a húst, hogy az ízek összeérjenek. Sütés előtt min. 2 órával a húst kivesszük a hűtőből és kicsit megsózzuk. Majd akár tárcsán, akár grillen kis zsiradékon a húsokat oldalanként kb. 6-7 perc altt ropogósra sütjük. Sült krumplival, krumpipürével, ill bármilyen zöldkörettel kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése