Az egész tojásokat és a cukrokat habosra keverjük. Hozzáöntjük az olajat, majd fakanállal hozzákeverjük a kakaós lisztet. Egy közepes méretű (23x30 cm-es) vajas, lisztes tepsiben 180 fokon kb. 15 perc alatt megsütjük.
Vaníliakrém: 1 csomag vanília pudingot a szokásos módon (5 dl) tejben, 3 ek. cukorral készre főzzük, majd ha a puding kihűlt hozzákeverünk 10 dkg puha vajat.
Díszítéshez: 40 dkg eper, 1 cs. piros tortazselé
A kihűlt piskótára rákenjük a vanília krémet és a tetejét megrakjuk félbevágott eperrel. A tetejére a leírás szerint elkészítjük a tortazselét és ráöntjük az eprekre egyenletesen. Pár órára hűtőbe tesszük dermedni, majd szépen felkockázzuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése