Parizeres: A kenyérszeleteket vékonyan megkenjük piros arannyal és gyulai párizsit helyezünk rá. Az egészet reszelt sajttal vastagon megszórjuk. Előmelegített sütőben kb 20-25 perc alatt megsütjük.
Parizeres 2: 1/2 rúd gyulai párizsit nagy lyukú reszelőn lereszelünk, 1/2 rúd kenőmájassal, tejföllel, vajjal, pirosarannyal kikeverjük. Ízesítjük pirosarannyal, bors, majoranna, oregano, bazsalikom. Krémesre keverni, a kenyérszeleteket megkenni vele, tetejére reszelt sajtot hinteni és mehet a sütőbe.
Marschall kávéház féle kence: füstölt szárazkolbászt, gyulai párizsival, tejföllel és mustárral összeturmixolunk. A szeletelt kenyérre kenjük. Az egészet reszelt sajttal vastagon megszórjuk. Előmelegített sütőben kb 20-25 perc alatt megsütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése