2020. február 9., vasárnap

Almás, hagymás csirkemáj

Hozzávalók: 3 nagyobb alma, olaj, 1-2 nagy fej vöröshagyma, 60 dkg csirkemáj (pulykamáj),  só, bors, 

Kevés olajon lesütjük az almaszeleteket, majd egy jénaiba tesszük. Ezután a visszamaradt zsiradékon lesütjük a felkarikázott vöröshagymát, amit sütés közben meghintünk kevés sóval. Amikor elkészült, az almára halmozzuk. 
A sóval, borssal meghintett és kevés lisztbe forgatott májat a visszamaradt zsiradékon lesütjük és az almás, hagymás tál tetejére helyezzük. Természetesen kedvünk szerint az almát helyettesíthetjük körtével vagy birsalmával is.


Krumplipürét kínálunk mellé, de önmagában egy gyors vacsorára köret nélkül is kínálható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése